Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ


Οι δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών Λιχάδας  συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και ομαδικό πνεύμα, με τη διοργάνωση ενός διημέρου αφιερωμένου στη λαϊκή μας παράδοση, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.



Στις 27/07, στο Δημοτικό Σχολείο Αγ.Γεωργίου,  γιορτή  για τα παιδιά, με κλόουν και δραματοποιημένη αφήγηση λαϊκών παραμυθιών.  




Στις 28/07 χορευτική βραδυά για όλο το χωριό με παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών και χορών της πατρίδας μας και ακολούθησε  πλούσιος  μπουφές με εδέσματα που έφτιαξαν  οι άξιες γυναίκες του Συλλόγου. 
  
Στη γιορτή συμμετείχαν αφιλοκερδώς και με πολλή όρεξη οι χορωδίες Ιστιαίας, Λ. Αιδηψού και Γιάλτρων, οι χορευτικοί σύλλογοι «Α.Κορφιάτη» Ιστιαίας, Λ.  Αιδηψού και Γιάλτρων-Αγίου Γεωργίου και τους ευχαριστούμε  πολύ, όπως επίσης και τον Δήμο που μας πρόσφερε την μικροφωνική κάλυψη της δεύτερης εκδήλωσης. 













 Οι δύο γιορτές  είχαν μεγάλη απήχηση, τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό αλλά και οι μεγάλοι χόρεψαν και διασκέδασαν. Ελπίζουμε αυτές οι γιορτές να γίνουν θεσμός κάθε καλοκαίρι και ο κόσμος να έρχεται να γλεντάει, αφήνοντας πίσω του τις έννοιες.